JOHANNA
TUOMOLA

Tänään heräsin väärässä...

21.4.2016
Johanna Tuomola

Yleensä syön aamiaiseksi pari leipää ja kananmunan, hörppään lasin tuoremehua ja mukillisen teetä. Vanha vakiintunut tapa pitää haastaa. Keitän riisiä ja niiden kypsyttyä pudotan pari nakkia sekä kourallisen... Lue lisää »

Aimo ottaa hatkat...

7.4.2016
Johanna Tuomola

Viimeksi valitin kun mammalla oli kirjoituslanka hukassa. Tällä kertaa ongelma on päinvastainen. Mamma suoltaa tekstiä ryöppyävänä virtana. En minä sitä pahakseni pane, että mammalla työt sujuu hyvin, mutta kun... Lue lisää »

Tänään heräsin Floridassa...

25.3.2016
Johanna Tuomola

Lähden aamulenkille tavalliseen aikaan. Kello on seitsemän, aurinko paistaa, ilma on tyyni. Yleensä kaduilla kiitää autoarmeija työpaikoille ja koululaisia kyyditsemässä – mutta tänään olemme Aimon ja Ossin kanssa yksin... Lue lisää »

Tänään heräsin yhdysvaltalaisena opiskelijana...

9.3.2016
Johanna Tuomola

Olen Sean, ikä 23. Seison bussipysäkillä, vettä tihruttaa hiljalleen, mutta on lämmin vaikka on talvi. Olen valinnut asuinpaikkani kahdesta syystä, pidän Floridan ilmastosta ja lähikadulta pääsee bussilla suoraan... Lue lisää »

Tänään heräsin vuodessa 4007...

24.2.2016
Johanna Tuomola

Maailma on monella tapaa tunnistamaton. Ällistyttävintä on, että erillisiä valtioita ei ole, maarajat ovat poistuneet kartoista. Yritän selvittää, kuinka tähän on päädytty ja kuinka tämä yhteiskuntajärjestelmä toimii... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »

Jaa kaverille