JOHANNA
TUOMOLA

Aimo vie mamman tuulettumaan...

13.2.2016
Johanna Tuomola

Olen pari päivää yrittänyt selvittää, mikä mammaa painaa. Se toimii niin kuin yleensä; miettii väliin omia asioita omassa maailmassaan, väliin on meidän kanssa läsnä. Mutta on selvää, että jokin tökkii. Sen tiedän... Lue lisää »

Tänään heräsin herne nenässä...

6.2.2016
Johanna Tuomola

Kännykän herätys raastaa minut katkonaisesta unesta. Haraan metelinlähdettä käteeni mutta kauhon tyhjää. Kännykkä on yön aikana vaeltanut keittiöön, mikä pakottaa minut ennenaikaisesti ylös sängystä. Lattia on jäätävän kylmä ja... Lue lisää »

Tänään heräsin rikkaana...

30.1.2016
Johanna Tuomola

Kuulun maailman rikkaimpaan prosenttiin, ja olen siitä ylpeä. Se kertoo, että olen tehnyt asioita oikein. Myönnän auliisti, että minulla on käynyt tuuri; synnyin varakkaaseen perheeseen, jonka myötä pääsin osalliseksi hyödylliseen... Lue lisää »

Aimo tarttuu näppikseen...

22.1.2016
Johanna Tuomola

Mamma se käy kierroksilla ja tuskailee, kun Julia Takalo aiheuttaa kirjassa ongelmia: se kuulemma tapaa miehen johon tykästyy, muttei osaa päättää ottaako jutun tosissaan vai ei. Lisäksi kaikkia muitakin harminaiheita on ilmaantunut: asunto on... Lue lisää »

Tänään heräsin itselleni vihaisena...

15.1.2016
Johanna Tuomola

Olen sallinut itseni ajatella, että olen ihmisenä ihan OK tyyppi. Tunneälyni on, jos ei mittava niin hyvissä kantimissa kuitenkin, ymmärrän oikean ja väärän eron suuremmin ponnistamatta. Osaan rakastaa – ja kun suutun, en anna sille... Lue lisää »

Jaa kaverille